ÇEVİK YILMAZ - Okul Müdürü

2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Artvin Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım. Sınıf Öğretmenliği Bölümünden “Sınıf Öğretmeni”  unvanı ile mezun oldum. 2009 yılında Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak Ardahan Merkez Otbiçen İlköğretim Okulunda göreve başladım.  2010-2013 yılları arasında yılarında Hocuvan Hasköy Atatürk İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerini yürüttüm. Bu esnada 2012-2014 tarihleri arasında Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden de 2012-2015 tarihleri arasında Kamu Yönetiminden mezun oldum.  2013-2014 tarihlerinde Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildim. Akabinde Vatani görevimi yapmak üzere görevimden ayrıldım. 2015 Hazirandan 2017 Hazirana kadar Milli Eğitim Müdürlüğünde Sivil Savunma Uzmanı olarak görev yaptım. 2017 Hazirandan 2018 Ağustos tarihine kadar Milli Eğitim Müdürlüğünde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2018 Ağustos tarihinden itibaren Halit Paşa İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2023 Ağustos tarihinden itibaren TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü olarak görev yapıyorum.